Mahfuz – jangan jadi musang berbulu ayam dalam PAS

mahfuz khianatraja iskandar

Surat ringkas kepada Dato’ Mahfuz Omar
Sdr Dato’ Mahfuz, kamu sudah mula menunjukkan kamu khianati PAS selepas PAN ditubuhkan…eloklah kamu letak jawatan dari JK PAS Pusat. PAS LANTIK kamu jadi JK PAS Pusat kerana menghargai jasa dan pengorbanan kamu dalam PAS agar kamu boleh terus berbakti dan berjihad dalam perjuangan Islam yg dipelopori oleh PAS di Malaysia. Tetapi sejak PAN ditubuhkan kamu ambil kesempatan jadi jurucakap PAN dalam PAS.
Apakah kamu tidak sedar yang kamu telah tewas dalam pemilihan di Muktamar 2015?. Ahli PAS tidak memilih kamu kerana sikap kamu yang berbolak balik dan tidak tegas dalam hadapi konspirasi golongan IRC-JIM-IKRAM yang menjadi musang berbulu ayam dalam PAS. Banyak kenyataan kamu merugikan PAS…..kalau kamu tak ada rasa malu, teruslah pegang jawatan dalam PAS….kamu sudah tidak ada integriti lagi sebagai seorang AJK PAS Pusat…kamu menjadi telunjuk lurus kelingking berkait dalam PAS…..kamu membela kawan-kawan kamu yg telah khianati PAS. Kamu bersama Mahathir dalam perkara syubahat dan dalam perkara mungkar politik…..bila kamu nak letak jawatan? Tak malu ke terus pegang jawatan dalam PAS? Jangan jadi broker/barua politik kepada musuh PAS wahai Mahfuz!
Nota kaki: Dr Raja Iskandandar Al His Perak…boleh ikut idola dan mentor kamu Mahfuz jika kamu tidak ada pendirian tegas dalam PAS utk pertahan prinsip dan dasar perjuangan serta manhaj Islam yang dibawa oleh PAS. Jangan jadi pengikut Mahfuz yang setia, tapi jadilah pejuang PAS yang setia pada Allah dan Rasul

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s