11 rancangan DAP menjelang PRU ke 14

1. DAP akan tentang PAS dalam apa sahaja yg ada kaitan dengan Islam
2. DAP akan tentang orang Islam mahu beramal dgn ajaran Islam termasuk hudud
3. DAP jadikan PAN boneka DAP, sponsor program PAN supaya PAN menjadi perisai dan peluru DAP (projek melayu Islam gaduh dgn melayu Islam)
4. DAP sudah jadi anti-Islam secara terbuka
5. DAP akan gunakan PKR sebagai batu loncatan untuk kuasai Parlimen (PKR lemah dan tidak dominan dalam Pakatan Harapan, serta akan tunduk keada tekanan DAP selepas PRU 14)
6. DAP akan gunakan PAN sebagai “penyambung galah” kpd DAP untuk mencapai sasaran mereka untuk kuasai Parlimen (PAN boneka DAP)
7. DAP akan manipulasi sentimen kaum Tioghua untuk kaut ahli MCA dan ahli Gerakan bagi menyolong DAP dalam PRU 14 agar BN tumbang.
8 DAP percaya DAP dilihat oleh orang Tionghua Malaysia sebagai hero orang tionghua Malaysia dan MCA serta Gerakan tidak lagi dilihat pembela orang Tionghua…..
9. DAP tak mahu ahli MCA dan Gerakan masuk DAP beramai-ramai kerana bimbang dituduh parti rasis cina
10. DAP akam gunakan Melayu dalam DAP untuk kaburkan masyarakat Melayu Islam; dan DAP akan terus sasarkan tokoh2 Melayu untuk masuk DAP
11. DAP cuba tawan Sarawak dalam PRN (kerana Sarawak lebih stabil dari Sabah) untuk membantu Obama USA menjadikan Sarawak sebagai pangkalan tentera Amerika bagi berhadapan dengan dgn kuasa besar iaitu Cina, Amerika sudah pun masuk ke Laut Cina Selatan untuk provokasi Cina. DAP sokong TPPA di Malaysia kerana PAP Singapura sokong TPPA dan ramai orang Tionghua Malaysia Singapura adalah ahi perniagaan yang mendapat banyak keuntungan dari TPPA biarpun negara ini akan dikuasi oleh kuasa asing……DAP bakal gadai negara kepada kuasa besar. PANXXX akan sokong DAP 100% kerana sudah termakan budi $$$$$$$$ dan terpaksa bayar body

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s