Lagi geng Jebon kena kantoii…..tahniah Tuc Tok Usin Ceroi

11136708_852804624788017_8710972009122597216_nJom kita tgk kronologi kebodohan serta kejahatan jebon….Jom tok cerita sikit mcm mana jebon boleh kena games dgn tok.

Kisahnya mcm ni,bila tok sebarkan audio pertama dgn suara mirip nurul Islam dan tok petik beberapa nama yg sgt dibenci dan digeruni oleh jebon sbgai peluru utk tgk jebon zahirkan kebencian depa terhadap pimpinan yg tok sebut nama dlm audio tu,sengaja tok x sebut nama penuh sbb tok nak hampa tgk sikap gelojoh dan buruk sangka puak2 jebon tu…pada saat tu puak2 jebon sgt seronok dan mmg berjoget kerana depa berasakan depa dah dpt peluru besaq seumpama bom utk hentam pro ulama.

Ramai la bapak2 jebon pakat dok call dan whatsapp tok utk buat baik dan korek rahsia pada tok,tok layan sajalah,tok belai2 depa utk masukkan depa dlm perangkap yg tok dah pasang td.

Tapi bila tok dedahkan pula audio yg kedua,maka jebon2 yg sedang berjoget td semua pakat kelupoq keriau kerana baru tersedar depa dah kena games dan diperbodohkan oleh tok usin..kahkahkah

Tok sengaja buat mcm tu supaya tok dpt buktikan perangai sebenar jebon utk hampa seluruh ahli dan para perwakilan dpt saksikan kejahatan depa terutamanya dlm bab fitnah.

Ok….ini adalah kisah yg sebenarnya tentang apa yg terjadi,boleh baca kandungan print screen sebenar pada lepas audio yg pertama tok sebarkan.

Harap jebon tolong jgn bunuh diri ya !!!!kahkahkah

Tuc Tok Usin Ceroi
2/6/2015

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s