7 Anwariyun pelopori protes tanpa asas kukuh terhadap Presiden PAS mengenai UG

10-budak-hitamBenarkah 7  orang ini orang Anwariyun dalam PAS yang sentiasa menyokong apa sahaja tindakan Anwar dan menentang dan menyusahkan Presiden PAS dan mengkritikan Presiden secara terbuka? Benarkah wala mereka pada PKR dan Anwar?

1. Dr Hatta
2, Kamarudin Jaafar
3. Dr Dzulkifi Ahmad
4. Khalid Samad
5. Ir Nizar
6. Dr Mujahid
7. Dr Mariah

 

 

+7 orang yang menentang UG walaupun Presiden belum bentang kertas UG pada PAS dan awam; membuat PC di Parlimen memprotes Presiden terhadap UG ketika Presiden berada di London. Anwariyuj ini kemudian mengajak 4 orang lagi yang naif dan tidak cukup maklumat utk protes sama.

+Dr Dzul yang mengejar Presiden PAS ke Dubai sebelum ke Yaman atas nama jalan-jalan tapi sebenarnya mahu berbincang dan memujuk Presiden PAS untuk menerima KN yang dipersetujui oleh Anwar-Najib.
+ Khalid Samad yang menyerang Presiden PAS kerana isu calon KD apabila PKR main kayu tiga belakang PAS dan KS menyerang Presiden secara terbuka

+ Dr Hatta sebagai Pengarah PRU 13 melepas tangan dan membasuh tangan dalam semua kes 3 penjuru (KD, Semenyih, Terengganu dan Perak) dan membiarkan Presiden PAS menjawab dan menanganinya tanpa bantuan dari Dr Hatta selaku Pengarah PRU 13

+Dr Mujahid yang menulis buku “PAS Wajah Baru” dan cuba meminggirkan peranan ulama dalam PAS dan mahukan perubahan drastik dalam PAS dengan momokan terhadap mod perjuangan PAS sebelum ini

+ Kamaruddin Jaafar, bekas ABIM, yang cukup intim dengan Anwar masuk PAS dan menjadi SUA PAS dua penggal di mana dalam dua penggal itu banyak minit mesyuarat PAS bocor hingga bloggers anti-ulama sepert Tulangbesi, Penarik Beca, Aduka Taruna, dan Zulfaqar boleh memaparkan minit mesyuarat AJK PAS Pusat di laman web. Kesemua blogger melancarkan “Projek Langgar Hadi” yang masih berterusan hingga hari ini.

+Ir Nizar yang menyusahkan Presiden dan PAS dalam “Perjanjian Pangkor” di Perak sebelum pelantikan MB Perak.
Ada seorang lagi individu yang bukan Anwariyun tetapi bersongkokol rapat dengan 6 orang Anwariyun ini:

Dr Syed Azman, yang cukup intim dgn Dr Dzul sejak di universiti lagi, yang menjadi orang tengah berbncang dengan Saifudin dan Zahid Hamidi untuk mempertemukan Presiden PAS dengan Saifudin dan Zahid Hamidi di London Disember 2013 untuk berbincang dan memujuk Preisden PAS menerima KN Anwar-Najib. Mengapa Dr Syed Azman bersungguh mahu pertemukan Presiden PAS dengan Saifudin dan Zahid Hamidi secara rahsia di London itu?

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s